Kakolanruusu palvelee asiakkaitaan kahdella ravintolasalilla, kahvilalla ja, tietenkin, suurella sisäpihan terassilla. Yritysvieraiden iloksi Kakolanruusu luo ainutlaatuiset puitteet kokoukselle tai palavereille 30-paikkaisella kabinetillaan.

Ruokalista koostuu yksinkertaisista ja hyvänmakuisista annoksista, jotka tarjoillaan jaettaviksi. Raaka-ainehankinnoissa kunnioitetaan luonnon sesonkeja ja tuottajat etsitään läheltä. Tarjoilemme mielenkiintoisella ja vaihtuvalla listalla pari alku- ja pääruokaa sekä unohtumattoman jälkiruoan, herkkusuille tarjoilemme neljän ruokalajin menun.

Juomat tarjoillaan joko baari- tai viinimestarin suosituksella rennoin ottein. Kesällä ei pidä niuhottaa. Olutkin on salonkikelpoinen juoma, vaikka kolpakosta.

Kakolanruusun taustalla häärii samoja hahmoja kuin ravintola Kaskiksessa. Kaskis on ensimmäinen suomalainen ravintola, joka on saanut arvostetun Michelin Guiden suosituksen Helsingin ulkopuolella.