Yhteystiedot

Graniittilinnankatu 2
20100 Turku

044 – 223 0201 ravintola
044 – 223 0200 myyntipalvelu
Myyntipalvelu avoinna ti-pe klo 13:00-17:00

Pöydissä istuvat asiakkaat ovat etusijalla, joten huomioithan että myyntipalveluajan ulkopuolella meidät tavoittaa vaihtelevasti.

 

Aukioloajat
ti-pe 16:00 – 23:00 (keittiö ottaa viimeiset tilaukset klo 21:00 saapuvilta asiakkailta)
la 14:00-23:00 (keittiö ottaa viimeiset tilaukset klo 21:00 saapuvilta asiakkailta)

Baari palvelee iltamyöhään.

 

Pöytä on käytössä illallisella 2,5 tuntia varaushetkestä mikäli ei muuta ole sovittu. Pöytää pidetään varattuna 30 minuuttia varaushetkestä, jonka jälkeen pöytä voidaan luovuttaa muille. 

Peruuttamattomista paikoista perimme 45€/tuoli. Ilmoitattehan siis mikäli seurueenne pienenee. Yli 15 hengen seurueille sovellamme erikseen ilmoitettuja ryhmävarausehtoja.

 

Saapumisohjeet:

Ravintola sijaitsee Kakolanmäen päällä, harmaassa Graniittilinnassa, joka on Aurajoen suuntainen rakennus. Ovelle saakka pääsee autolla. Parhaiten ravintolaan pääsee autolla Portsan kautta, Sofiankatua Kakolankadulle ja sieltä edelleen ylämäkeä lääninvankilan ohi kohti Graniittilinnankatua.

Huomatkaa että Linnankadulta nouseva Serpentiinitie on kevyenliikenteen väylä, sieltä pääsee kesäaikaan näppärästi pyörällä tai kävellen kiviportaita puiston reunaa oikealta, kaupungin puoleisia portaita. Huomioikaa, talvisaikaan portaissa ei ole kunnossapitoa ja voivat olla liukkaat.

Esteetön kulku tapahtuu sisäpihan kautta, vankilan portista sisään. Henkilökuntamme avustaa tässä. Ovikello henkilökunnan kutsumiseen löytyy etuoven portaikosta.

Lämpimästi tervetuloa Kakolaan!